Nieuwe Richtlijnen Gezonde Voeding 2016

Nieuwe Richtlijnen Gezonde Voeding 2016

In FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant wordt de  lezing / workshop gehouden over de Nieuwe Richtlijnen Gezonde Voeding 2016. De lezing is op dinsdag 20 september van 19:15 tot 20:45 uur.

Lian Renken, gewichtsconsulente bij Perfect Balance for You is dan wederom gastspreker in de bibliotheek. Ze heeft eerder dit jaar een drukbezochte lezing gegeven over de zin en onzin over koolhydraten.

De Nieuwe Richtlijnen Gezonde Voeding 2016 zijn door het Voedingscentrum opgesteld. Waarom zijn deze gewijzigd en hoe zijn deze richtlijnen tot stand gekomen? En hoe zit het dan met producten die niet op de Schijf van Vijf staan? De lezing is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in voeding. Gedurende de interactieve momenten is er gelegenheid tot het proeven van verschillende hapjes.

Gewichtsconsulente Lian Renken van Perfect Balance for You vertelt over het belang van gezonde voeding, welke producten je lichaam nodig heeft en welke producten je beter kunt laten staan om slank te worden of te blijven. Ze laat de aanwezigen zien dat je door slim gebruik te maken van gezonde voeding slank, gezond en energiek kunt zijn!

Entree is €7,50 pp, bibliotheekleden krijgen €2,50 korting. De kaarten zijn te koop via de website en het Serviceplein.

Foto: Voedingscentrum