Natuur dichtbij: Wildkamperen in Natuurpark Lelystad

Het Flevo-landschap brengt in het weekend van 14, 15 en 16 augustus natuur wel heel letterlijk dichtbij. Dit weekend kan men namelijk komen wildkamperen in Natuurpark Lelystad. Ontwaak tussen de dieren, droom weg bij de nachtelijke dierengeluiden doe overdag mee aan de vele activiteiten. Er wordt een compleet pakket geboden inclusief ontbijt en activiteiten.

Unieke ervaring
Kamperen in Natuurpark Lelystad is een unieke ervaring. Nog nooit eerder is het park opgesteld voor overnachtingen. U verblijft in uw eigen tent midden in het natuurpark dichtbij de Przwalskipaarden en wisenten. Er zijn toiletten en stromend water. Wilt u nog meer back to basic? Het is zelfs mogelijk om zonder tent te komen overnachten. U verblijft dan in de boerderij bij de prehistorische nederzetting. Dankzij de samenwerking tussen Swifterkamp en Natuurpark Lelystad kunnen wij een prachtig, uniek programma aanbieden.

Programma voor kampeerders
Het Flevo-landschap brengt natuur dichtbij de Flevolander. Naast het kamperen doet u ook mee aan bijzondere excursies, zoals bevervaartocht, diervoederronde, avondwandeling en workshop eten uit de natuur. Iedere gast kan deelnemen aan twee excursies. Ook wordt het ontbijt volledig verzorgd door restaurant Willem Barentsz en zijn er activiteiten bij Swifterkamp, zoals een kampvuur en broodjes bakken voor de kinderen.

Natuur dichtbij
Op zaterdag 15 augustus is er van 14.00 tot 20.00 uur een streekmarkt in het Natuurpark. Lokale ondernemers laten hier hun (h)eerlijke producten proeven aan bezoekers. Voor de kinderen is er een survivalparcours en er zijn de hele dag door safariritten met de excursiewagen en men kan met de boot een ronde op de grote plas varen. Kijk voor het volledige programma op onze website.

Aanmelden
Gaat u de uitdaging aan? Kijk dan voor meer informatie of aanmelden op www.flevolandschap.nl.