Muizenissen tijdens Vrijdag Blijdag

Theater voor de allerjongsten

Kennen jullie André van Theater Het @penstaartje nog? De afgelopen jaren was hij in FlevoMeer Bibliotheek te zien met zijn voorstellingen over ‘De mooiste vis van de zee’, ‘Rupsje Nooitgenoeg’ en ‘Muziek en Poppen uit de Koffer’. In 2020 keert André met zijn Theater Het @penstaartje terug in FlevoMeer Bibliotheek, dit keer met de voorstelling ‘Muizenissen’. Kom kijken op vrijdag 7 februari om 16.00 uur in Bibliotheek Swifterbant. Haal snel je gratis kaartje via flevomeerbibliotheek.nl of de balie.

Muizenissen

Muizenissen is een spannende voorstelling voor kinderen van 3 jaar en ouder. André neemt dit keer zijn vrouw Els mee; zij begeleidt de voorstelling met live draaiorgelmuziek. Muizenissen betekenen piepkleine probleempjes. André heeft zo’n probleempje: er zitten muizen op zolder! In een spannend kat-en-muis-spel probeert hij zijn probleempje op te lossen. Of dat gaat lukken? Dat zie je in de voorstelling ‘Muizenissen’.

Over Vrijdag Blijdag

Iedere eerste vrijdag van de maand is het Vrijdag Blijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. Tijdens Vrijdag Blijdag worden er gratis activiteiten en voorstellingen gegeven die op het eerste gezicht gewoon lijken, maar toch best heel bijzonder zijn.