Modderdag (organisaties gezocht)

Op maandag 29 juni wordt Modderdag weer gehouden in de gemeente Dronten. Modderdag is een (inter)nationaal evenement dat jaarlijks terugkeert op zo’n 1.500 locaties in Nederland. In 2014 waren er naar schatting 60.000 deelnemers.

Dit jaar initiëren de buurtsportcoaches voor de tweede keer Modderdag in de gemeente Dronten. Om dit evenement te realiseren wordt er nog gezocht naar sportverenigingen, kinderdagverblijven, scholen etcetera om zelf een Modderdag activiteit op te zetten. De buurtsportcoaches zullen ondersteunen en adviseren waar mogelijk. In heel Nederland zijn inmiddels al meer dan 1500 aangemelde locaties, waarvan twee in de gemeente Dronten.

Een eigen Modderdag activiteit organiseren is niet moeilijk: het succes van deze dag hangt af van hoe vies alles wordt. Voor Modderdag geldt: Hoe viezer, hoe beter! Een organisator dient voor een geschikte locatie en benodigd materiaal te zorgen. De doelgroep mag door de organisatie bepaald worden en ook entreegeld vragen is mogelijk, maar niet verplicht. Toezicht en veiligheid is belangrijk en eventueel benodigde vergunningen dient de organisatie zelf te regelen. De gekozen doelgroep kan op 29 juni vanaf 15:30 terecht op uw locatie, waar de sportaanbieder activiteiten rondom het thema ‘modder’ heeft klaargezet.

Voor meer informatie of aanmelden als organisatie kan men contact opnemen via Rolf@sportindronten.nl.