Markanti zoekt toneelspelers/speelsters

arkanti zoekt toneelspelers/speelsters

Al meer dan 50 jaar is Markanti de toneelvereniging van Swifterbant. Je kent ons natuurlijk van onze toneelstukken die wij in april en oktober op de planken brengen. Maar waarschijnlijk ook van onze 4 mei stukken, wagenspelen en natuurlijk van ons jubileumstuk “Hoog Spel in Swifterbant”, dat we samen met Amor Musae t.g.v.”samen 100 jaar” hebben opgevoerd.

Voor al deze opvoeringen hebben we spelers nodig en het is weer tijd om onze vaste kern aan te vullen met vers bloed.

We verwachten van jou een positieve instelling en doorzettingsvermogen. En de bereidheid om voorafgaand aan een stuk enkele maanden te oefenen op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur. De oefenavonden vinden plaats in de Hoeksteen. De contributie bedraagt slechts € 20,– per jaar

Wij bieden je een gezellige vereniging met leuke mensen en natuurlijk de mogelijkheid om eens zelf op het toneel te staan.

Lijkt het je wat? Kom dan de komende weken eens op dinsdagavond langs in De Hoeksteen en ervaar zelf hoe het oefenen in z’n werk gaat. Momenteel wordt er geoefend voor het stuk “Goeie Buren” in een bewerking van René van Vooren. In zaal 3 zal  José Jacob je graag te woord staan.

Voor verdere informatie kun je onze website www.markanti.net  bezoeken of een mail sturen naar ons secretariaat. secretariaatmarkanti@gmail.com

Was je het altijd eigenlijk al van plan ?  Neem dan nu de stap … je zult er zeker geen spijt van krijgen. Onze spelersgroep varieert in leeftijd tussen 18 en 65 jaar. Elke leeftijd is meer dan welkom.