Markanti op de planken

Markanti op de planken

Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober speelt Markanti het blijspel “Laat Zwaantje maar schuiven” van Jo Snoeren. De regie is in handen van Alessandro de Lange en het decor is verzorgd door “De Markante schilders”.

Zwaantje van Os, huishoudelijke hulp, is vaak erg brutaal tegen haar bazin, Germaine Goedgeluk. Germaine accepteert dat met tegenzin, omdat Zwaantje iets weet dat haar aanzien zou kunnen schaden. Haar zoon Joost is wethouder en zijn vrouw Laetitia is manager bij een projectontwikkelaar. Ze zijn zeven jaar getrouwd en voor de buitenwereld hebben ze een perfect huwelijk. Maar beiden hebben een geheim liefje. Robbert Leeflang, de vader van Laetitia, logeert een week in huize Goedgeluk en kan totaal niet overweg met de schoonmoeder van zijn dochter. Voor Robbert gebeurt er dan iets zeer onverwachts. Hij ontmoet in huize Goedgeluk Colette, zijn allereerste liefde en moeder van zijn kind Laetitia. Joost is als wethouder belast met de begeleiding van de bouw van een groot vakantiepark en Laetitia is vanwege haar werk bij de projectontwikkelaar daar ook mee bezig. Het hele project dreigt afgeblazen te worden omdat een koppige boer (onze Robbert Leeflang) niet bereid is zijn land te verkopen.  Joost en Laetitia zijn gelukkig met hun nieuwe liefdes, maar …. En wat heeft Zwaantje hier mee te maken ?  En waarom krijgt de koele verhouding van Zwaantje met haar bazin onverwacht een warme wending? Komt voor iedereen in huize Goedgeluk het geluk en de liefde weer terug?

Plaats: De Hoeksteen Aanvang: 20.00 uur Zaal open: 19.30 uur
Kaarten aan de zaal:  € 7,50
In de voorverkoop:     € 5,– ( van 3 tot 28 oktober tussen 9.00 en 18.00 uur bij Alice Winters aan de Noordhoren nr. 43)
Website: www.markanti.net

laat-zwaantje-maar-schuiven-poster