Maatjes gezocht

Namens Sport in Dronten en Huisartsenpost de Schelp zoeken we maatjes die ons kunnen helpen om mensen te begeleiden om meer te bewegen. Vanuit de huisartsenpraktijk komt vaak het advies om meer te gaan bewegen. Mensen willen dit vaak wel maar stuiten vaak op allerlei (praktische) bezwaren. Of het lukt ze niet om de knop om te zetten.

Voor die mensen is het heel fijn als er iemand is, een maatje zoals wij dat noemen,  om samen plannen mee te maken, samen dingen te gaan ondernemen  met als doel meer bewegen. Een bijkomend voordeel is ook het sociale aspect, de gezelligheid. Andere mensen ontmoeten.

Denk bij meer bewegen niet alleen aan de sportschool. Ook wandelen, fietsen, gymen, balsporten etc vallen onder meer bewegen. Belangrijk is dat het plezierig is om te bewegen. En met hulp van een maatje moet dat zeker lukken denken wij.  Ook als maatje krijgt u ondersteuning van Sport in Dronten.

Als u het fijn vindt om actief te zijn én het fijn vindt om anderen te helpen dan is een maatje zijn wellicht iets voor u. U kunt zich aanmelden bij onderstaande adressen. En als u naar aanleiding van dit artikel nog vragen heeft kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Sport in Dronten
a.warners@meerpaal.nl
0-630995155

POH(= praktijk ondersteuner huisartsen)
poh@huisartsenswifterbant.nl
0321-321314