‘Love birds’ nog tot 16 november te bekijken

Tot en met 16 november is de kunstexpositie ‘Love birds’ van Melina Evita Silvana in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant nog te bewonderen tijdens. Deze expositie is een ode aan liefde en menselijk contact.

Love birds

Melina: De collectie is ontstaan door een bewogen jaar met de coronacrisis en lockdown. Het feit dat de wereld stilstond, zorgde ervoor dat ik werd teruggeworpen op mezelf. Dit maakte dat ik net als anderen op zoek ging naar het genieten van kleine en andere dingen, hoe moeilijk dat soms ook was. Mijn vriend en ik maakten daarom vaak lange wandelingen waar we genieten van de natuur en veel vogels spotte. Deze ervaringen leg ik vast met aquarelschilderijen en deel ze op die manier met anderen. Het is een ode aan liefde en menselijk contact, waarvan we nu nog beter weten dan eerder hoe belangrijk dat is.

Over Melina Evita Silvana

Melina is trotse ondernemer van Silvana Artworks. Ze heeft haar hele leven graag getekend en geschilderd. Ze is afgestudeerd in de psychologie en is sinds een half jaar voor haarzelf begonnen. Melina verkoopt haar kunst en schildert in opdracht, daarnaast is ze bezig met het opzetten va neen praktijk voor energetische psychologische behandeling.