Lessen in Seniorweb leercentrum Computer Plus Club Swifterbant nu van start

De Steiger

Vrijwilligers helpen u met uw tablet of computer. Wilt u niet onderdoen voor uw (klein)kinderen en ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? Zoals uw foto’s bewerken er een fotoalbum van maken, veilig winkelen op internet, gebruik maken van e-mail, Facebook of WhatsApp. Uw eigen kaartjes maken voor de kerst? U leert het in de Steiger bij de Computer Plus Club(CPC) in Swifterbant, tevens leercentrum van Seniorweb.

Stap voor stap en onder de geduldige begeleiding van onze vrijwilligers. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Tijdelijk ontvangt u als nieuwe cursist van het Leercentrum een cadeaubon voor een gratis lidmaatschap van Seniorweb tot eind 2018.

Heb u vragen of hulp nodig bij het gebruik van een desktop, laptop, tablet of smartphone? Kom dan op dinsdag 26 september, 10 en 24 oktober, vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur naar deze inloop-,tevens kennismaking -bijeenkomst in de Steiger en neem uw hardware en toebehoren mee. Deskundige ondersteuners staan voor u klaar.

Onze lessen en cursussen beginnen weer vanaf 27 september 2017. Het adres van ons Leercentrum is : Dorpshuis De Steiger, De Heraldiek 2, Swifterbant.

Zie voor meer informatie www.computerplusclub.nl of neem contact op met de secretaris, Freek van den Berg, bereikbaar via j.f.vandenberg@solcon.nl of per telefoon 0321- 3300 26. U kunt natuurlijk altijd bij ons langskomen om te zien hoe wij lesgeven. U bent van harte welkom.

Heeft u kennis van computer(programmatuur)of IPad/Tablet en eventueel interesse om ons vrijwilligersteam te willen versterken dan zien wij u graag komen.