Kunstkippen en een Skûtsje in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Kunstschilders van de SchildersKring Swifterbant exposeren van begin januari tot eind maart hun schilderijen in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

Er zullen verschillende kunststijlen te bewonderen zijn in deze periode, maar een ding hebben ze gemeen, het zijn kleurrijke en over het algemeen realistische schilderijen. Het eerste kwartaal van 2018 wordt gestart met een expositie van schilderijen, geschilderd door Tineke Rienks en Riet Arends. Ze zijn druk aan het werk geweest in atelier Zwanebloem aan het Struikheideveld 4 in Swifterbant.

“We zijn de bibliotheek dankbaar dat we een heel jaar mogen exposeren met onze cursisten. Kunstschilders met een hoog niveau.” Zo zegt Kees Aalbers, creatief leider van de SKS. Ook de kinderen komen aan bot in deze expositie. De meeste schilderijen zijn te koop.

Kunstkippen en een skûtsje
Riet Arends exposeert zeer realistische schilderijen in het thema “voorjaar” met koolmeesjes en bloemen in acryl en aquarel. Tineke Rienks hanteert een geheel eigen stijl, veel losser, in de schilderijen van de kippen en een trotse haan. Ze laat een skûtsje varen in acryl, en nog een paar onverwachte schilderijen.

Meer weten over de SchildersKring Swifterbant ga naar www.kunstexpres.nl.