Koningsdag Swifterbant

Er komt een programma voor Koningsdag Swifterbant, maar het zal zeer karig zijn. Dat komt doordat er geen coördinator is gevonden. Jammer, want er zijn mensen genoeg die uit willen voeren. Daarom zal er toch een vrijmarkt zijn en een luchtkussen voor de kinderen voor de winkels aan de Zuidsingel. De horeca heeft ook toegezegd er wat leuks van te maken. Ga dus eens kijken bij en proef eens van hun hapjes en drankjes.

Koningsdagprogramma

Beschamend
“Als voorzitter schaam ik me een beetje voor het feit dat er niemand is die dit op wil pakken en een evenement voor het dorp neer wil zetten en dat terwijl er uitvoerders voldoende zijn. Dan vinden we het zeker niet belangrijk. Wellicht toch iets te verwend in Swifterbant. Dat zie ik dan maar als goed teken. We hebben het goed en dat hoeven we niet te vieren op Koningsdag of in ieder geval niet veel voor te doen. De verwachting is dat er volgend jaar geen activiteiten zijn op Koningsdag.”

Wel veel plezier
Hoewel het wat negatief klinkt wens ik onze Koning en al zijn onderdanen en dus ook ons Swifterbanters een geweldige dag toe.

Bron: Dorpsbelangen Swifterbant