Kinderen welkom bij Vakantie Hoeksteen Club

Op dinsdag 22 oktober en woensdag 23 oktober zijn alle kinderen uit groep 1 tot en met 8 welkom bij de Vakantie Hoeksteen Club (VHC) die wordt gehouden in de Hoeksteen in Swifterbant. De ochtend wordt georganiseerd door het oecumenisch jeugdwerk van de Protestantse Gemeente en de Willibrordparochie. Het thema is ‘Je mag er zijn’. 

Dinsdagochtend komt de voorstelling Hieperdepiep! naar de grote zaal van de Hoeksteen.

De koning is jarig en laat zijn koninklijke postbezorger alle mensen uit het land uitnodigen voor een geweldig feest. Maar of dat helemaal goed gaat…? Aansluitend is de indoor speurtocht ‘Zoek het uit’, die helemaal past bij de voorstelling.

Creatief

Woensdagochtend trapt de bekende VHC-band af met een sprankelende Sing-in. Dominee Gerhard Heeringa – bekend van de babbel in de bieb – komt met een spannend verhaal. Na de Sing-in zijn er diverse creatieve activiteiten, zoals spijkerkunst maken, schilderen op canvas, werken met ijsstokjes en nog veel meer.

Melkbus voor gift

De organisatie wil alle kinderen twee gezellige, swingende en creatieve ochtenden bezorgen en daarnaast een stukje geloof en een hoop liefde meegeven. De entree is gratis, al wordt een kleine bijdrage in de melkbus bij de ingang erg op prijs gesteld. Voor drinken, fruit en wat lekkers wordt gezorgd.

Tijd en plaats

De inloop is beide ochtenden van 09.00 – 09.30 uur en om 12.00 uur kunnen de kinderen worden opgehaald. De Vakantie Hoeksteen Club wordt gehouden in kerkcentrum de Hoeksteen aan de Poort 17-19 te Swifterbant.

Fotocredits: Koos Bax