Kinderboerderij De Bambihof in Swifterbant viert 50-jarig bestaan

Kinderboerderij De Bambihof bestaat 50 jaar

Op 6 oktober bestaat de kinderboerderij de Bambihof in Swifterbant 50 jaar dit heugelijke feit gaan we vieren op die dag. We hebben als medewerkers een leuk programma bedacht dit om de bewoners van Swifterbant te bedanken voor de steun die we in 50 jaar hebben mogen ontvangen.

De Bambihof is een mooi stukje natuur binnen de kern van Swifterbant waar de kinderen kunnen leren hoe ze om moeten gaan met de dieren die we hebben. Hier voor zijn we elke dag open in de morgen van 9.00 tot 10.00 uur en in de middag van 16.00 tot 17.00 uur. Omdat de kinderen belangrijk zijn voor ons park is het programma gericht op deze groep maar de ouderen zijn ook niet vergeten het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur is de opening door de burgemeester van de gemeente Dronten daarna zijn we de hele dag gezellig bij elkaar met 2 springkussens en kunnen de kinderen worden geschminkt ook zal er wat te eten en te drinken zijn ook aan de ouders onder ons is gedacht. Ook zal deze dag aandacht worden besteed dat onze beheerder Jan de Lange 40 jaar vrijwilliger is bij de Bambihof hij is dan ook een heel belangrijke persoon voor ons.

De dag zal om 16.00 uur worden afgesloten. Als bewoner van Swifterbant bent u van harte uitgenodigd om bij ons een kijkje te komen nemen.