Kijkles Kleuterballet Swifterbant

Kijkles Kleuterballet Swifterbant

Ter afsluiting van de korte cursus Kleuterballet in Swifterbant kunnen ouders en geïnteresseerden op woensdag 7 december de vorderingen van de kinderen zien tijdens de kijkles. Iedereen is welkom van 17.00 tot 17.45 uur in De Steiger in Swifterbant.

Nieuwe cursus Kleuterballet
Bij voldoende aanmeldingen start vanaf 25 januari weer een nieuwe cursus Kleuterballet. “Het leuke van kleuterdans is de speelse wijze waarop met dans wordt omgegaan”, aldus docent Hanneke Potthoff. “We maken tijdens de les veel gebruik van verhaaltjes om zodoende de leerlingen uit te dagen tot het uitvoeren van dansoefeningen. Op die manier wordt spelenderwijs aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit en dansgevoel. De cursus is leuk voor meiden en jongens!”

Meer info
Kleuterballet is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 25 januari iedere woensdag plaats in De Steiger in Swifterbant. Het is altijd mogelijk een gratis proefles mee te draaien. Kijk voor meer info op www.meerpaal.nl/cursussen of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.