Kiekendief Duo – Team marathon 1 juni 2019

Kiekendief Duo – Team marathon 1 juni 2019

Hardlopen, fietsen en onderweg genieten van het Flevolandse polderlandschap met regionale hapjes en drankjes. Dat kan zaterdag 1 juni 2019 bij de eerste editie van de Kiekendief Duo- / Team Marathon. Het is een gecombineerd loop en fiets evenement waarbij niet de tijd maar genieten en gezelligheid voorop staan.

Na de start vlakbij Swifterbant voert de route over circa 42 kilometer langs akkers, dijken, bossen, de bebouwde kom van Dronten en terug door het polderlandschap richting finish. Onderweg wachten verschillende Flevolandse lekkernijen. Aan de finish verfrist het regionale bier van Brouwerij Artemis en lonkt het vlees van een heuse Amerikaanse poldergrill.

Het gaat om een duo- team marathon. Dat betekent dat teams van minimaal twee en maximaal vier personen in estafettevorm de circa 42 kilometer afleggen. Telkens is er één hardloper onderweg terwijl 1 of meerdere teamgenoten op de tweewieler meefietsen en kunnen uitrusten.  Er kan vrij en onbeperkt worden gewisseld.

Start en finish zijn bij Boerderij Smit aan de Rivierduinweg 13 in Swifterbant. Verder staan er onderweg op verschillende locaties lekkernijen klaar. Er zijn stops bij rundveebedrijf Franken aan de Tarpanweg, restaurant Land’s End in Ketelhaven, Zorgboerderij Oersprong aan de Ketelweg, Boerderijwinkel Klaren aan de Boudewijnlaan, de Hofwinkel aan de Wisentweg en ook zal Lunchroom De Meiden en Grill4fun hun medewerking verlenen.

De inschrijving is reeds geopend op inschrijven.nl en de kosten bedragen twintig euro per persoon. Starttijd is half 10 . Mocht U vragen hebben: kiekendiefmarathon@gmail.com Ook is het evenement via facebook te volgen: kiekendiefmarathon