Kerstwandeling Swifterbant 2015

De herfst is begonnen en in Swifterbant zijn we al weer druk bezig met het organiseren van de Kerstwandeling 2015. Dit jaar vieren we ons eerste lustrum. Veel mensen hebben de afgelopen jaren de wandeling door het bos gemaakt. Ook dit jaar organiseren we weer de Kerstwandeling.

Dit jaar zal de wandeling plaatsvinden in een aangepaste versie. De wandeling werd door sommigen als lang ervaren. Zeker voor zeer kleine kinderen en ouderen was het een opgave. De wandeling is nu ingekort. Uiteraard gaan de groepjes weer rond met een verteller. We willen de groepjes wat kleiner maken, zodat iedereen het verhaal goed kan volgen en er meer contact is tussen de spelers/vertellers en de wandelaars. Omdat 1e en 2e kerstdag op vrijdag en zaterdag vallen is er een 3e kerstdag.

Dit jaar organiseren we de wandeling op zondag 27 december, 3e kerstdag. Ook dit jaar kunnen we weer veel vrijwilligers gebruiken. Grijp uw kans om mee te helpen om ook dit jaar de wandeling weer tot een succes te maken. Voor het goed reilen en zeilen van de wandeling kunnen we nog spelers, opbouwers en afbrekers, cateraars gebruiken.

Geef u op via kerstwandelingswifterbant@gmail.com. Binnenkort hoort u meer van ons. U kunt ons ook volgen via facebook op kerstwandeling Swifterbant.