Kerstmarkt 8 december 2017 in de Hoeksteen in Swifterbant

Kerstmarkt in de Hoeksteen op 9 december 2016

De activiteitencommissie van de gezamenlijke kerken heeft een half jaar geleden Stichting de Klokbeker benaderd met de vraag om de organisatie van de kerstmarkt over te nemen. Nu is het bijna zover, de kerstmarkt 2017 in de Hoeksteen in Swifterbant. Dit jaar door Stichting de Klokbeker georganiseerd. In de afgelopen maanden zijn er veel aanmeldingen geweest voor het reserveren van een kraam. Op dit moment zijn nog een aantal kramen beschikbaar. Mocht u interesse hebben voor een kraam op de kerstmarkt, dan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar kerstmarkt@deklokbekerswifterbant.nl.

Tijdens de kerstmarkt worden ook dit jaar weer de kerstbomen verkocht door Amor Musae. De olliebollen zijn ook weer aanwezig, deze worden verkocht door de activiteitencommissie van de gezamenlijke kerken. Dit jaar is er een kerstman aanwezig voor de kinderen met een verrassing. In de zalen zijn de kramen te vinden met allerlei diversiteit. Kramen van kaasboer tot een make over.

De kerstmarkt is op 8 december en is van 16.00 uur tot 21.00 uur in de Hoeksteen in Swifterbant. We hopen u dan allemaal te zien.