Kerstconcert Vox Flevium in Traditioneel Engelse stijl

Vox Flevium

Op vrijdag 15 december 2017 om 20.00 uur brengt kamerkoor Vox Flevium een kerstconcert ten gehore in kerkcentrum De Hoeksteen te Swifterbant onder de titel “A Festival of Lessons and Carols”.

Vrij vertaald staat dit voor een feest van lezingen en Engelse kerstliederen. Er zal o.a. koormuziek van Britten, Tavener en Stanford te horen zijn. Het geheel vertelt het bijbelse verhaal van Kerst vanaf de 1e aankondigingen uit het Oude Testament tot en met de geboorte van Jezus. Het samenspel van lector, koor en organist maakt het tot een sfeervol geheel. Medewerking wordt verleend door organist Bas Groenewoud. Hij zal bij een aantal liederen het koor begeleiden. Lector Onno Bakker zal de lezingen verzorgen. Dit alles maakt dit Kerstconcert tot een ware belevenis. Een Kerstervaring om nog lang aan terug te denken.

Vox Flevium is een kamerkoor met 25 leden, dat in oktober 1999 is opgericht.Sinds die tijd heeft het koor onafgebroken gewerkt aan zijn presentatie en repertoire. Dit repertoire is breed van opzet: van middeleeuws tot hedendaags, van close harmony tot (modern) klassiek, van gedragen tot uitbundig. De dirigent is Rachel Kieneker-Munneke die vanaf september 2016 samen met het koor werkt aan presentatie en verbetering van klank.

De entrée bedraagt €10,00.

Adres:
Kerkcentrum De Hoeksteen te Swifterbant
De zaal is open vanaf 19.30 uur

Voor verdere informatie kunt u kijken op onze website: www.voxflevium.nl