Kampioensfeest bij Swift ’64 volleybal

Kampioensfeest bij Swift ’64 volleybal

Afgelopen zaterdag 18 april werd de laatste competitie wedstrijd gespeeld in Nijkerk. De heren hadden minimaal 1 set winst nodig om volgend seizoen te promoveren. Deze vreugdedans werd na een speeltijd van 10 minuten gevierd; het kampioenschap!

Er was weinig weerstand van de heren van N.V.C. te Nijkerk zodat de eindstand eindigde in een 4 – 0 winst voor de mannen van Swift ‘64. Na de eerste setwinst was het officieel en werd er even een overwinnend dansje gevierd op het veld. Ook de tegenstander reageerde sportief en de nodige felicitaties werden uitgewisseld. De rest van de wedstrijd hing er een uitgelaten en ontspannen sfeer. De meegereisde fans zorgden voor het net een beetje extra kampioensfeer. En ook in de kantine van Nijkerk klonk nog lang verschillende kampioensliederen.

Het hele seizoen hebben de heren van Swift ’64 al een zeer stabiel volleybal gespeeld en ze zijn onderweg om nog beter te worden. De mannen kunnen nu met recht zeggen dat ze de beste ploeg in de regio Oost zijn. En terecht. Uit de poule blijkt dat het team uiteindelijk 6 punten los staan van de nummer 2. De trainers, coach en vooral de spelers zetten zich maximaal in om beter te worden. Deze drive is merkbaar in de training, op het veld maar zeker ook in de kleedkamer en de nazit.

Volgend jaar spelen deze heren de 1ste klasse en daarmee het hoogste spelende team in de regio. Dat heeft al nieuwe spelers opgeleverd, waarbij opvallend is dat ze de gezelligheid van de club noemen. Swift geloofd dat gezelligheid, goede training en inzet succes oplevert. Voorlopig hebben ze gelijk met dit mooie kampioenschap.

Wil je ook bij een goede vereniging volleyballen en goed training krijgen? Kom dan eens langs op de trainingsdag op dinsdag om 19.15 in de Steiger. Ook voor heren 2 en dames ben je welkom. Daar is ook dezelfde prettige sfeer en wordt leuk en goed volleybal gespeeld.

Meer weten? Kijk op de website: www.swiftvolleybal.nl