Kamerkoor Vox Flevium geeft op 19 mei een voorjaarsconcert in Swifterbant

Kamerkoor Vox Flevium geeft op 19 mei 2017 een voorjaarsconcert in Swifterbant

Tijdens dit concert worden werken uitgevoerd van o.a. Purcell, Anerio, Gjeilo, Joel. Sinds september 2016 is Rachel Kieneker-Munneke dirigent van Kamerkoor Vox Flevium. De samenwerking is heel plezierig en uitdagend. De klik tussen dirigent en koor was er in ieder geval vanaf het eerste moment.

Van jongs af aan blies Rachel Kieneker-Munneke op allerlei ‘instrumenten’ zoals pennendoppen en flesjes; dat was de voorbode van haar studie panfluit. In 2007 en 2011 ontving zij respectievelijk de derde en tweede prijs in de regionale finale van het Prinses Christina Concours. Met panfluit als instrument studeerde Rachel als docent muziek af aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Tijdens deze studie is Rachel zich gaan verdiepen in koordirectie. Ze dirigeerde verschillende koren rondom Groningen en volgde de Kurt Thomas Cursus in 2015. Nu zij in Zwolle woont is Rachel dirigent van 3 koren rondom Zwolle en is zij docent muziek aan de scholengemeenschap Stad&Esch in Meppel. Rachel heeft in 2016 met succes de applicatieopleiding koordirectie afgerond en gaat in september 2017 starten met de Masteropleiding Koordirectie aan het Conservatorium te Utrecht.

Kamerkoor Vox Flevium werd in 1999 opgericht en heeft sindsdien een stevige positie in Flevoland verworven. Met circa 25 amateurzangers wordt elke woensdagavond enthousiast gerepeteerd en toegewerkt naar 1 à 2 concerten per jaar. Vox Flevium is een ambitieus, gezellig koor. Het zingt zowel a capella als met instrumentale begeleiding. Het koor heeft een breed en gevarieerd repertoire, van oud tot modern klassiek en close harmony.

Aanvang: 20.00 uur in De Hoeksteen te Swifterbant.
Toegang: € 10,00

Op 13 mei as doet Vox Flevium mee met het Kamerkoorfestival Flevoland in Goede Rede in Almere-Haven. Het programma is van 10.00 tot 17.00 uur. Ons optreden is om 13.50 en om 15.45 uur.

Wilt u met ons koor mee komen zingen? We nodigen u graag uit een keer een repetitie bij te wonen. Kamerkoor Vox Flevium zoekt nog uitbreiding bij de bassen en tenoren.

Repetities zijn op woensdag van 20.00 – 22.00 uur in De Hoeksteen te Swifterbant. informatie over ons koor of over het repertoire op de website: www.voxflevium.nl.
Ook kunt u ons mailen: info@voxflevium.nl