Kamerkoor Fox Flevium Swifterbant zoekt uitbereiding

Kamerkoor Vox Flevium is een regionaal koor met ambitie. Daarnaast is het ook een leuke, gezellige groep waar mensen, die graag met de zangkunst bezig zijn, zich thuis voelen. Het koor telt maximaal zesentwintig leden en is in oktober 1999 opgericht. Er wordt wekelijks gerepeteerd op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in De Hoeksteen in Swifterbant. Het koor staat onder leiding van dirigent Herman Kamp.

Het repertoire is breed van opzet: van middeleeuws tot hedendaags, van close harmony tot (modern) klassiek, van gedragen tot uitbundig. Met elkaar wordt eraan gewerkt een behoorlijk niveau te bereiken, o.a. door koorvorming maar ook door individuele studie. De leden komen uit diverse plaatsen in Oostelijk Flevoland en de Noordoostpolder.

Jaarlijks worden er concerten gegeven. Het afgelopen jaar werden concerten samen met het Flevolands Symfonie Orkest uitgevoerd. Er stonden werken op het programma van onder andere Mendelssohn. Al een aantal jaren heeft het koor met succes meegedaan aan het korenfestival op Schiermonnikoog. In 2012 behaalde het de eerste plaats.

Op dit moment is het koor op zoek naar aanvulling bij de volgende stemmen: bassen, tenoren, alten. Er is plaats voor 3 bassen, 2 tenoren en 1 alt. Een stemtest en proefperiode maakt deel uit van de toelating. Dit ook om van beide kanten te kijken of er een klik is met de groep.

U kunt zich aanmelden bij de secretaris van Vox Flevium:
Petra Nijenhuis,
Mailadres: info@voxflevium.nl