Jongerenbelangen Swifterbant start met Make-it!

Via deze weg willen we iedereen op de hoogte brengen van  de nieuwste ontwikkelingen binnen Jongerenbelangen Swifterbant. De CreaDoe hebben wij beëindigd, omdat er steeds minder belangstelling voor was. We kunnen helaas geen club voor 4 kinderen in stand houden. Maar je hoeft je op de woensdagmiddag niet te gaan vervelen! Op 5 april start Jongerenbelangen met een heel nieuw project voor de basisschool kinderen! We noemen het Make-it!

Bij Make-it! draait het om samen iets te maken!  Dit is heel uiteenlopend en er zal iedere week iets nieuws te doen zijn! We gaan bakken en koken en op deze manier kun je kennismaken met de verschillende culturen in Swifterbant. We zullen zoveel mogelijk maaltijden en lekkernijen maken uit verschillende landen! Van Boerenkool tot Turkse pizza! Ook gaan we proefjes doen! En gedragen we ons als scheikundigen! Technisch knutselen, klussen en alles wat we samen maar kunnen bedenken! Jouw inbreng telt, dus heb je een idee? Vertel het ons!

Make-it! vindt plaats in de aula van de Duijkeldam, waar je onder begeleiding van vrijwilligers nieuwe uitdagingen kunt aangaan! Make-it is voor alle basisschoolkinderen van groep 1 t/m 8 en kost € 1,50 inclusief materiaal en limonade. Zet het in je agenda! Make-it! Woensdag 5 april tussen 14.00 en 16.00 uur in de Duijkeldam! Neem je vrienden en vriendinnen gezellig mee!