Jeugdfeest op zaterdag 3 september in de Hoeksteen

Jeugdfeest op zaterdag 3 september in de Hoeksteen

Het is bijna zover, Back to school party is op verzoek van de jeugd van Swifterbant georganiseerd en zal op zaterdag 3 september in de Hoeksteen plaatsvinden. Om 20.00 uur zal het feest losbarsten met dj, light, laser en glow in the dark.

De jeugd van Swifterbant in de leeftijdsgroep van 12 t/m 17 jaar heeft duidelijk hun wensen kenbaar gemaakt en aangegeven dat er nooit naar hen geluisterd word. Jongerenbelangen Swifterbant heeft hier verandering in gebracht en is met de jeugd in overleg gegaan. Wij hebben aangegeven dat wij open stonden voor hun wensen, omdat het hun feest is! Het resultaat mag er zijn! Een echt vette party speciaal voor deze doelgroep, die nog nergens anders welkom zijn! Aanstaande zaterdag zal de zaal in de Hoeksteen gevuld worden met muziek (gesorteerd door de jeugd zelf) laser en light show en natuurlijk vrolijke jeugd.

Toegangsprijs is een zak chips en een fles frisdrank. De huisregels worden nauwlettend in de gaten gehouden door de aanwezige beveiliging en leiding.

Bron: Jongerenbelangen Swifterbant

jeugdfeest-op-zaterdag-3-september-in-de-Hoeksteen-huisregels jeugdfeest-op-zaterdag-3-september-in-de-Hoeksteen-flyer