Jaarlijkse uitvoering Amor Musae “Amor Musae is koel”

Jaarlijkse uitvoering Amor Musae "Amor Musae is koel"

Muziekvereniging Amor Musae geeft op 10 maart haar 49e jaaruitvoering. Deze keer is gekozen voor het thema “Koud”. Hoewel het al bijna lente is zullen de brassband, malletband en twirlsters  het publiek dan ook nog even na laten genieten van de winterse kou. Ook de jeugdbrassband (JAM) en de starters van de malletband (StaMb) mogen zich op het podium weer laten zien en horen.

JAM (Jeugdbrassband Amor Musae) en de startgroep van JAM mogen deze keer het spits afbijten. Zij zullen afwisselend samen en apart muziek spelen die speciaal voor jeugdorkesten is gecomponeerd door Ivo Kouwenhoven. En ook komt er wat acteerwerk bij kijken in verband mat het thema. Direct aansluitend is de brassband aan de beurt. Zij spelen o.a. muziek uit de films Narnia en Frozen. De brassband en JAM staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster.

De Malletband en StaMb (Starters Malletband Amor Musae) komen ook samen op het podium. Zij spelen o.a. het nummer “Umbrella” waarbij ook de twirlsters meedoen. Tevens hebben zij een leuk muziekstuk ingestudeerd met alleen de ritmische instrumenten (trommels). De stokjes worden in dit stuk op een bijzondere wijze gehanteerd. De dirigente van de malletband en StaMb is Ciska Terpstra.

De afdeling twirl zal deze avond een show verzorgen van ongeveer 20 minuten. Dit zal in overeenstemming met het thema onder anderen op de muziek van Disney´s Frozen zijn en het nummer Ice ice baby van Vanilla Ice.  Daarnaast zullen nog een aantal wedstrijdroutines ten tonele worden gebracht. De meiden hebben hier hard voor getraind onder leiding van instructrice Sjera Dijkstra en hopen u een avond vol kijkplezier te bezorgen.

Amor Musae hoopt het publiek weer een mooie en muzikale avond te bieden. En even ter geruststelling: de verwarming is aan.

De avond begint om 19.30 uur. De toegang is gratis en in de pauze wordt een verloting gehouden.

Voor informatie kijk op de website: www.amormusae-swifterbant.nl