Intocht Sinterklaas op zaterdag 12 november

Op zaterdag 12 november aanstaande, komt Sinterklaas weer aan in Swifterbant. Om 13.45 uur beginnen de feestelijkheden op het evenemententerrein in het Swifterbos. Oproep aan alle kinderen van Swifterbant (en hun papa’s en mama’s)!

Zaterdag 12 november aanstaande komt de stoomboot van de Sint weer aan in Nederland. Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten zullen daarna direct doorreizen naar Swifterbant. Om 13.45 uur arriveert de Sint per koets op het evenemententerrein in het Swifterbos.

Vele kinderen uit Swifterbant zullen bij de intocht aanwezig zijn en samen met het koor, de Swifter Smarties, zullen zij Sinterklaas muzikaal verwelkomen in Swifterbant.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit (tijdstippen bij benadering):

13.45 – 14.00 uur Aankomst Sinterklaas op het evenemententerrein in het Swifterbos en welkom heten door Douwe Kuperus (Vicevoorzitter Dorpsbelangen Swifterbant)
14.00 – 14.30 uur In optocht, onder muzikale begeleiding van Amor Musae, richting het Winkelcentrum Swifterbant. (Route: Hertenkamplaan, Dahliastraat en Zuidsingel)
14.30 – 14.45 uur Welkom heten Sinterklaas door Vicevoorzitter Dorpsbelangen Douwe Kuperus en wethouder voor de Hoeksteen
14.45 – 15.00 uur Welkom in De Hoeksteen voor het Sinterklaasfeest
15.00 – 16.00 uur Sinterklaasfeest voor de jeugd van Swifterbant

En dan: het bekende warme Swifterbantse Sinterklaasfeest in De Hoeksteen! We zingen liedjes voor Sint en de Pieten en gaan een feestje bouwen met spelletjes en dansjes! Dus goed oefenen en flink je stembanden smeren van te voren!

Tot ziens op zaterdag 12 november aanstaande, bij de intocht van Sinterklaas in Swifterbant!

Foto Erik Bro at Dutch Wikipedia