Inloopavond Noordsingel Swifterbant

Inloopavond Noordsingel Swifterbant

Donderdag 15 december organiseert de gemeente een inloopavond over de herinrichting van de Noordsingel in Swifterbant. U bent hiervoor van harte uitgenodigd tussen 19:00 en 21:00 uur bij De Hoeksteen in Swifterbant.

De Noordsingel in Swifterbant is aan onderhoud toe. De straat is ongeveer 50 jaar geleden aangelegd en is in dusdanige staat dat deze herstraat moet worden. Aangezien bij herstraten de gehele weg aangepakt gaat worden, is dit de kans om de weg anders in te richten.

De afgelopen tijd heeft de gemeente samen met Dorpsbelangen Swifterbant een voorontwerp gemaakt voor de Noordsingel. Dit voorontwerp moet vooral de veiligheid op de weg vergroten. Zo is de weg minder breed geworden, zijn er oversteekplaatsen voor invaliden bij gekomen en zijn er in totaal 10 extra parkeerplaatsen gerealiseerd. Het is een voorontwerp, dit wil zeggen dat er nog aanpassingen gemaakt kunnen worden mits dit binnen het budget past. Graag wisselen we met omwonenden en gebruikers van deze straat van gedachten over de beste inrichting. U bent van harte welkom.

Meer informatie op de website van Gemeente Dronten >>