#HVJ! door Heartbeat4kids

#HVJ! door Heartbeat4kids

Zondag 9 juli: de Hoeksteen in Swifterbant is omgetoverd tot een theaterzaal die volstroomt. Techniekploeg Dronten heeft het weer goed voor elkaar en Heartbeat4kids heet iedereen zingend welkom.

Thema is #HVJ! oftewel Ik hou van jou! en dat horen we terug in de liedjes die gaan over de liefde tussen mensen maar ook over de Liefde van God de Vader die van ons allemaal houdt. Tijdens de sketch Liefdesbrief wordt er gevochten om een brief die uit de lucht komt vallen, de kinderen gaan er helemaal in op.  Na een hartverwarmende douche vol liefdevolle teksten de over de zaal wordt uitgestort zingen en dansen de kids over echte liefde.

Even later komen er een paar zwervers binnen die graag mee willen eten met de liefdesmaaltijd. De gastvrouwen doen hun best het ze naar de zin te maken maar volgens de zwervers is een gewone boterham¬†echt geen liefdesmaal…..

Passend bij de sketches is de collecte voor het Leger des Heils/opvang van zwervers en voor de voedselbank. Ontroerend is het slotlied, de Here zegent jou. De reacties uit de zaal waren hartverwarmend: “wat een prachtig optreden” “Wat en mooie liedjes, ze kwamen echt binnen!” “Goed gespeeld zeg, ze waren echt goed boos!” “Normaal ben ik niet zo van de kerk maar dit vindt ik helemaal geweldig!”

Heartbeat4kids is een initiatief van de Taakgroep Jeugd van de gezamenlijke kerken in Swifterbant. Alle kids van groep 4 basisschool tot en met klas 1 voortgezet onderwijs mogen meedoen met zang, dans en toneel. Na de zomervakantie starten we weer met iets nieuws, oefenen is op maandagavond kwart voor 7 tot kwart voor 8 in De Hoeksteen. Wil je meedoen of meer informatie mail heartbeat4kids@hotmail.com