Heren Volleybal Swift ‘64 kans op kampioenfeestje in eigen sporthal

Zaterdag spelen de heren van volleybalvereniging Swift ’64 hun laatste thuiswedstrijd van het jaar in de Steiger te Swifterbant. Als concurrent Langhenkel komende zaterdag punten laten liggen zou het zelf al een kampioenfeestje in eigen huis gevierd kunnen worden. De mannen kunnen een belangrijke stap zetten op weg naar het kampioenschap tegen het laag geklasseerde SDS uit Voorthuizen. Bij volle winst moeten er in de laatste uitwedstrijd minimaal 2 sets gewonnen worden voordat de heren officieel zich kampioen mogen noemen.

Als concurrent Langhenkel komende zaterdag zelf punten laat liggen, dan zou het zomaar kunnen dat zaterdag het kampioenschap gevierd kan worden. Het punten verschil tussen twee teams is dan te groot om in te halen. 

Volleybal vereniging Swift ’64 nodigt je uit om zaterdag 11 april om 16.00 in de steiger te Swifterbant de mannen in actie te zien. Daarna is er nog 1 uit wedstrijd in Nijkerk op zaterdag 18 april om 17.00 uur.

Wil je ook bij een goede vereniging volleyballen en goed training krijgen? Kom dan eens langs op de trainingsdag op dinsdag om 19.15 in de Steiger. Ook voor heren 2 en dames ben je welkom. Daar is ook dezelfde prettige sfeer en wordt leuk en goed volleybal gespeeld.

Meer weten? Kijk op de website: www.swiftvolleybal.nl

swift-sds