Heartbeat4kids presenteert musical GELUK!

Heartbeat4kids presenteert musical GELUK!

Zondag 27 mei 16 uur is het feest in de Hoeksteen in Swifterbant. Heartbeat4kids speelt, zingt en danst de musical GELUK! Geluk….wat is dat eigenlijk? We gaan op zoek naar geluk met een klas waarvan de juf staakt omdat ze ongelukkig wordt van het magere salaris… gelukkig zijn er inval stagiaires! Marten en Janoah zoeken het geluk met en metaaldetector, Paula deelt geluk uit en Marne wordt heel gelukkig van een dikke boterham met chocopasta.  We zingen van gelukkig zijn en van je niet zo happy voelen, het komt allemaal aan bod. Iedereen is welkom en mag meedoen.

Heartbeat4kids

Hearbeat4kids is een initiatief van de Taakgroep Jeugd van de gezamenlijke kerken in Swifterbant. Twee keer per jaar oefent een groep basisschoolkinderen voor  een musical of kidspraise. De kinderen komen van alle scholen in Swifterbant en ook van speciaal onderwijs, iedereen is welkom. Techniek wordt verzorgd door techniekploeg Dronten.

Collecte voor kindertehuis Alpha Omega en Heartbeat4kids

De kinderen zingen en spelen niet alleen omdat ze het zelf zo leuk vinden maar ook om andere kinderen gelukkiger te maken. Dit keer is het goede doel kindertehuis Alpha Omega in Indonesië, een tehuis voor kinderen met een beperking met een school en een boerderij erbij. Dit jaar zijn ze gestart met de nieuwbouw van slaapzalen voor de kinderen. Daar dragen we graag een steentje aan bij. Heel bijzonder is dat de leiding van het tehuis en de boerderij in Swifterbant hopen te zijn van 20 mei tot 2 juni en waarschijnlijk komen kijken en luisteren! Daarnaast wordt een collecte gehouden voor bestrijding van de kosten van de musical.

Zondag 27 mei 16 uur in De Hoeksteen in Swifterbant, musical GELUK! Leuk voor jong en ouder!