Heartbeat4kids gaat weer beginnen, doe jij ook mee?

Spetterende Kidspraise SAMEN! door Heartbeat4kids in De Hoeksteen

Heartbeat4kids is een initiatief van de taakgroep jeugd van de gezamenlijke kerken. Met de kinderen van alle basisscholen en klas 1 voortgezet onderwijs leren we in een week of 10 12 liedjes, toneelstukjes en als het kan ook dans om een kidspraiseviering of musical uit te kunnen voeren.

Het is alweer even geleden dat we onze kidspraise SAMEN! uitvoerden, hoog tijd om wat nieuws op te pakken! We willen graag beginnen met oefenen voor het kinderkerstfeest van de Kind en Woord dienst, Menorah en de Golfslag. Het wordt een bijzonder kerstfeest, een wandeling door het dorp met liedjes en toneel en als het lukt komt er ook dans bij. Eerste avond is maandag 12 september 18.45-19.45  in de Hoeksteen

Het is dus heeeeel belangrijk dat je zo snel mogelijk briefje invult en als je kinderen van groep 4 tot en met klas 1 kent die dit keer ook mee willen doen kun je dit bericht met hun delen.

Voorwaarde om mee te kunnen doen is
1. je zit in groep 4-8 of klas 1
2. je vindt het leuk om te zingen /toneelspelen/voorlezen/dansen
3. je kunt op maandagavond tussen kwart voor 7 en kwart voor 8 en vind het zo belangrijk dat je ook elke keer komt

Van de ouders verwachten we dat ze zorgen dat de kids op tijd aanwezig zijn, regelmatig oefenen met de kids en hand en span diensten doen om de kinderkerstwandeling mogelijk te maken.

Heb jij er zin in? Meld je dan aan via de website >>