Gratis sporten met de Sport in Dronten Strippenkaart

Sport in Dronten komt vanaf september 2015 met een strippenkaart voor alle inwoners tussen de 13 en 55 jaar uit de gemeente Dronten. Met de strippenkaart kan men vier keer gratis sporten bij alle aangesloten sportaanbieders.

Sportaanbieders hebben nog tot 17 juli om zich in te schrijven voor de strippenkaart, waarvoor inmiddels al 20 verenigingen en clubs zich voor hebben aangemeld. Veel keus voor de gebruikers dus! Door de strippenkaart kan men 4 verschillende sporten uitproberen, maar bijvoorbeeld ook drie keer eenzelfde sport en nog één andere.

Het doel van de strippenkaart is simpel; op een laagdrempelige manier jongeren en volwassenen laten sporten en bewegen. Bij de meeste sportaanbieders kan iemand vaak al een aantal keer gratis meedoen aan een proefles. De strippenkaart is bedoeld als een concreet hulpmiddel om de stap naar een sportaanbieder (nog) makkelijker te maken.

Tijdens de Sport- en Lifestyle markt op vrijdagmiddag 4 september zal de strippenkaart beschikbaar worden gesteld voor gebruik. Sportaanbieders kunnen zich nog aanmelden door een email te sturen naar Rolf@sportindronten.nl. Voor meer informatie zie www.sportindronten.nl