Goochelshow in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Op vrijdag 2 oktober is het vanaf 16.00 uur weer Vrijdag Blijdag, dat betekent een speciale jeugdactiviteit in de levendige bibliotheek. Goochelaar Jan Duitman zal dan met zijn vliegensvlugge vingers voor veel raadsels en vermaak zorgen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Table magic specialist
Jan Duitman is specialist op het gebied van Table Magic en heeft meerdere prijzen op zijn naam staan. Bij deze vorm van goochelen kan het publiek op de vingers van de goochelaar kijken. Toch weet goochelaar Jan in zijn show jong en oud te verbazen.

Dat wat lijkt wat het is, blijkt toch anders te zijn. Kom langs en geniet ook mee van zijn bijzondere optreden.

Breed palet aan activiteiten
Naast de Vrijdag Blijdagen voor de jeugd organiseert FlevoMeer Bibliotheek een breed palet aan activiteiten, variërend van 3D-printen tot e-book cafés en van schrijversontmoetingen tot iPad workshops. Dit betekent tot de zomer een aanbod van ruim 150 activiteiten waarbij jong en oud kan luisteren, leren, ontmoeten en filosoferen. Allemaal met één doel: het ondersteunen van de persoonlijke ontwikkeling. Veel activiteiten zijn gratis en voor bibliotheekleden geldt regelmatig een aantrekkelijke korting met Voordeel met je Biebpas. Kijk op flevomeerbibliotheek.nl onder actueel voor het programmaoverzicht of neem bij het volgende bezoek een handig programmaboekje mee uit de bibliotheek.