Gek op technologie? Word lid van de 21Techclub!

Gek op technologie? Word lid van de 21Techclub!

Technologie neemt al een grote rol in in ons leven. Deze rol zal in de toekomst alleen maar groter worden. Kinderen groeien op in een digitaliserende samenleving. Begrip van en kunnen omgaan met nieuwe technologie wordt hierin steeds belangrijker. FlevoMeer Bibliotheek biedt dan ook een mooi en leerzaam aanbod voor kinderen van 7 jaar en ouder.

21Techclub

In de 21Techclub komen kinderen wekelijks van 16.00 tot 17.00 uur bij elkaar. In een vaste groep, met vaste begeleiders. Hier werken ze samen aan een maandelijks thema rondom nieuwe technologie, programmeren, maker education en 21-eeuwse vaardigheden. Lidmaatschap van de 21Techclub is €27,50 per maand, leden van FlevoMeer Bibliotheek krijgen 10% korting. Aanmelden kan op www.21talent.nl. Een proefles is mogelijk.

Word lid!

De Techclub in Dronten is al van start gegaan met een grote groep enthousiaste kinderen, maar voor Biddinghuizen en Swifterbant zijn de clubs nog hard op zoek naar leden. De eerste inschrijvingen zijn binnen, maar er kan pas gestart worden bij voldoende aanmeldingen. Is uw zoon of dochter gek op technologie en programmeren? Geef ze dan snel op voor de 21Techclub.