Flevo’s Mannenkoor houdt open repetities

Flevo’s Mannenkoor houdt open repetities

Kom eens ervaren hoe leuk het is, om samen met een groep enthousiaste mannen die van mooie muziek houden, mee te zingen. Waarom? Er zijn een aantal redenen:

1. Zingen geeft heel veel plezier en is goed voor je humeur, want zingen maakt blij en geeft energie;
2. Zingen zorgt voor meer ontspanning en minder stress;
3. Zingen versterkt het gevoel van saamhorigheid. Je hoort ergens bij, maakt ergens deel van uit, zingen verbroedert.
4. Zingen verbetert de long- en ademcapaciteit (zie de site van het Longfonds) en helpt tegen ademhalingsproblemen;

Het Flevo’s Mannenkoor (FMK) heeft nog enige plaatsen vrij en zou graag met u in contact komen. Het koor is opgericht in 1971, telt momenteel 75 leden en is het enige algemene mannenkoor in de provincie Flevoland. Het koor staat onder de bezielende leiding van Paul Michèl Tijssen. Eén van de beste Nederlandse mannenkoordirigenten.

Met veel plezier en enthousiasme wordt zowel hedendaagse als klassieke muziek gezongen. Naast diverse optredens (onder andere de 4 mei Herdenking en het Zonnebloemconcert) is het Concert in Kerstsfeer op 2e kerstdag in het theater van de Meerpaal in Dronten een jaarlijks terugkerend hoogtepunt.

Het FMK is een “toonaangevend” koor waar “muziek” in zit. U kunt daar deel van uit maken. Wilt u eerst eens “proeven” hoe het er op een repetitieavond van het FMK aan toe gaat? Dat kan ook.

Graag nodigen wij u uit voor een open repetitie op donderdag 17 januari 2019 in zalencentrum “Open Hof”, De Zuid 2 te Dronten en op 31 januari 2019 in één van de zalen van het kerkcentrum “De Hoeksteen” in Swifterbant. Er wordt van 20.00 uur tot 22.15 uur gerepeteerd.

Stap in de wereld van de (mannen)koormuziek en u zult het zelf ervaren: Zingen maakt inderdaad blij en ontspant. Voor meer informatie kunt u bellen naar: Hans de Boer, tel. nr. 0320-222293 of 06-16603169. E-mailen kan ook: secretaris@Flevosmannenkoor.nl

Mogen wij u, hetzij in Dronten, hetzij in Swifterbant begroeten? Heel fijn.

Bestuur en leden Flevo’s Mannenkoor