Flevo Funfields op 25 april

Zaterdag 25 april organiseren een aantal outdoororganisaties aan de oostkant van Flevoland het evenement Flevo Funfields. De gemeente Dronten ondersteunt dit initiatief tezamen met de ‘fun’ bedrijven, omdat er met Flevo Funfields benadrukt kan worden wat dit gebied in Oostkant Dronten heeft te bieden.

Op dit outdoor evenement staan de verschillende ‘fun’ eilanden met hun actieve programma’s centraal. Er is dus genoeg uitdaging voor een ieder die het aandurft! Je kunt er onder meer gratis komen zeilen bij De Randmeren, golfen bij Dorhout Mees, de fun-attributen veroveren bij Flevonice en survivallen bij New Challenge. Je vindt er ook top clinics van professionals, showcases, kids paradijzen op ieder eiland, lounge plekken met een uitgebreid aanbod van eten en drinken en nog veel meer.

En ja, voor de echte diehards onder ons, zijn er voldoende omkleedmogelijkheden. Voor zowel jong als oud ligt ongetwijfeld een uitdaging te wachten.

Begin gewoon bij een van de onderstaande Funfields, en de rest volgt vanzelf. Ze zijn allemaal te bereiken via de N306 (Spijkweg) parallel aan de Veluwemeer in Flevoland, Oostkant Dronten.

– Funfield: Flevonice
– Funfield: De Randmeren
– Funfield: Dorhout Mees
– Funfield: New Challenge

Flevo Funfields begint om 10.00 en tegen 16.00 uur zal het einde in zicht zijn. Je kunt overal gratis naar binnen en aan deelnemen. Ook het parkeren is gratis!

Kijk ook op www.flevofunfields.nl