Fietspuzzeltocht Swifterbant

Fietspuzzeltocht Swifterbant

Fietsen is nog steeds één van de meest populaire bezigheden in Nederland waar jong en oud aan kan deelnemen. Ook deze zomer heeft Sport in Dronten daarom weer een drietal fietspuzzeltochten uitgezet. Op zaterdag 20 augustus wordt de reeks afgesloten met de tocht in Swifterbant waarbij fietsenzaak Meerens Tweewielers het vertrekpunt is. De 10 kilometer lange route biedt deze keer ook de mogelijkheid om de omgeving buiten Swifterbant te verkennen.

Op zaterdag 20 augustus is de gratis routebeschrijving tussen 10.00 en 12.00 uur af te halen bij fietsenwinkel Meerens Tweewielers aan de Zuidsingel 36 te Swifterbant. De fietspuzzeltocht bestaat uit een 10 kilometer lange fietstocht met op verschillende plekken in de tocht kleine puzzels die opgelost moeten worden. De tocht is daarmee geschikt voor jong en oud.

De eerdere fietspuzzeltochten van Dronten en Biddinghuizen zijn af te halen bij de samenwerkende fietsenzaken en terug te vinden op de website van Sport in Dronten. De uitslagen van de puzzeltochten zijn eveneens terug te vinden op www.sportindronten.nl