Feestelijke ingebruikname tribune Swift’64 voetbal

Henk Posthuma trainer Swift’64 JO19 seizoen 2019 - 2020

Op 21 september aanstaande wordt de nieuwe tribune bij Swift’64 feestelijk geopend. Niet zomaar een tribune, vertelt Jan Griekspoor, voorzitter van de tribunecommissie van Swift’64, maar een tribune met 68 zitplaatsen en met een heuse oprijbaan voor minder-validen. We hebben juist de ouderen bij Swift’64 een plaats willen bieden. Slecht weer hoeft voor de oudere geen beperking meer te zijn om een voetbalwedstrijd bij te wonen, evenals een beperkte mobiliteit. Met deze nieuwe tribune willen we de ouderen weer terughalen naar de wedstrijden van Swift’64.

Met activiteiten zoals een sponsorloop en stoeltjes-sponsering is er door de leden van Swift’64 veel geld opgehaald. Ook de Gemeente Dronten heeft haar bijdrage geleverd in de vorm van een subsidie.

Wethouder Ton van Amerongen zal op 21 september aanstaande om 14.00 uur de opening verrichten. Het bestuur van Swift’64 is trots op deze tribune. Het is het resultaat van een mooi stukje samenwerking van alle leden binnen onze club. Mooi voor Swifterbant!

Wij vinden dit een feestje waard. Wij nodigen alle Swifterbanters dan ook van harte uit om dit samen met ons te vieren!

Swift’64 is meer dan voetbal alleen!