Excursie in de Buurt Swifterbant

De Steiger

Na het succes van vorig jaar, met 52 enthousiaste deelnemers, organiseert Sport in Dronten ook in 2017 weer samen met geschiedschrijving Dronten een excursie in de buurt. Excursie in de Buurt is een cultuurhistorische wandeling langs de belangrijke beelden en monumenten van de kern Swifterbant. De wandeling staat gepland op dinsdag 23 mei en start om 19.00 uur bij de Steiger in Swifterbant.

Op dinsdag 23 mei is Swifterbant het derde en laatste dorp waar de wandeling georganiseerd wordt. De inloop is vanaf 18.45 uur, waarna om 19.00 de wandeling begint.

Deze cultuurhistorische wandeling brengt ons weer op nieuwe plaatsen en er komen weer andere mooie verhalen naar voren. Op de helft van de wandeling wordt er een korte pauze ingelast waar u een kopje koffie of thee wordt aangeboden. Om iedereen die vorig jaar al heeft meegelopen een beetje te verassen is voor een andere opzet gekozen. Zo wordt er onder andere met oud fotomateriaal gewerkt wat u uiteraard na de excursie mee naar huis mag nemen.

De kosten voor deze Cultuurhistorische Wandeling bedragen €2.50. Aanmelden is verplicht en kan via a.warners@meerpaal.nl.