Ernest Beuving en zangkoor uit Swifterbant komen met hilarische voorstelling

Ernest Beuving en zangkoor uit Swifterbant komen met hilarische voorstelling

Op zaterdag 10 december is Ernest Beuving met zijn voorstelling Klap van de korenmolen te zien in De Meerpaal. De voorstelling is ook wel een spoedcursus geluk. Gegeven door iemand die zelf ooit in de psychiatrie belandde en daar vooral leerde: “hoe gek het is om het niet te zijn.” Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band en zangkoor Swifter Alliantie (een samengesteld koor van De Swifter Smarties en Alliance uit Swifterbant).

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en ligt tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een borderlinedansende Keltische zanger en een Toon Hermans over iPhones tot een Mick Jagger met ADHD.

Reserveren
De voorstelling start om 20.30 uur en kaarten kosten € 17,50. U kunt reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.