Dorpskwis verschoven naar 2021

Dorpskwis 2021

Zoals bekend, heeft de organisatie van Onze DorpsKwis alle activiteiten voor 2020 af moeten lasten. De activiteiten worden doorgeschoven naar volgend jaar. In deze tijd van niets doen, zorgen en afwachten is het echter fijn om ook iets leuks in het vooruitzicht te hebben.

In 2021 wordt de kwisavond gehouden op 20 maart en de feestelijke slotavond staat gepland op 9 april. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een interessant en uitdagend kwisboek. Een kwisboek vol opdrachten en vragen die een beroep doen op de samenwerking, creativiteit en het geheugen van de deelnemers.

Het doel van de ‘Onze Dorpskwis’ is: de deelnemers gezellige avonden te bezorgen waarop zij elkaar op een ongedwongen manier beter leren kennen. De organisatie van Onze Dorpskwis zoekt daarom naar samenwerking met andere organisaties die ook proberen de inwoners van de dorpen met elkaar te verbinden. De gemeente Dronten erkent het belang van deze samenwerking en sponsort Onze Dorpskwis. Het logo van Dronten staat daarom op de kleurige kleding waaraan de vrijwilligers van Onze Dorpskwis te herkennen zijn.

Begin volgend jaar wordt de aftrap gedaan en vanaf de instructiemiddag kunnen de teams hun tanden stuk bijten op de hints voor de geheime opdracht(en) die tot 20 maart gegeven worden. Teams kunnen zich nog steeds aanmelden en vragen stellen over de leukste dorpskwis die er is

via info@onzedorpskwis.nl

Op de website www.onzedorpskwis.nl of Facebook is een goede impressie te vinden van Onze Dorpskwis in 2018 en 2019.