Dorpsactie voor de Voedselbank

Het Coronavirus houdt onze samenleving nog stevig in haar greep. Steeds meer mensen worden geconfronteerd met de alle beperkingen en nare gevolgen. De Voedselbank ziet het aantal clienten toenemen die een beroep moet doen op een voedselpakket. De reguliere inzamelingsacties van de Voedselbanken kunnen ook niet doorgaan vanwege de maatregelen met het gevolg dat er tekorten ontstaan.

Samen met de diaconie van de Geloofsgemeenschap Willibrord heeft de Protestantse Gemeente Swifterbant in maart en april al een succesvolle inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank gehouden. De vraag neemt, helaas, wederom toe en de aanvoer van producten stagneert.  Zij houden daarom opnieuw een inzamelingsactie met de oproep aan u:

Elke donderdag in oktober zijn wij aanwezig van 9:00 tot 18:00 in de Hoeksteen in Swifterbant. Als u in de supermarkt één of enkele producten extra koopt kunt u deze inleveren bij de Hoeksteen.

Wij hebben voorzorgsmaatregelen genomen zodat er geen contact is met elkaar. Er is een veilige looproute zodat u elkaar niet hoeft te passeren bij de deur.

Lever uw houdbare producten in zoals rijst, pasta, koffie, wasmiddel, etc. Speciaal vragen we aandacht voor groente in blik en houdbare zuivel.

Onze boodschap … geef een boodschap!