Donateursactie Amor Musae op 31 mei

Op woensdagavond 31 mei houdt Muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de wijk tussen De Noordsingel t/m Het Dolomiet aan de beurt. De malletband en twirlsters lopen een rondje door de wijk en de leden van de brassband komen huis aan huis vragen of men donateur wil worden. Op De Greente speelt JAM (Jeugdorkest Amor Musae) een paar vrolijke wijsjes. Als het regent vervalt dit optreden van JAM maar de actie gaat so wie so door.

Amor Musae is al 49 jaar de muziekvereniging in Swifterbant en bestaat momenteel uit ongeveer 75 leden. De vereniging heeft drie afdelingen: de brassband, de malletband en de twirlsters. Bij de evenementen in het dorp is de vereniging meestal van de partij. Denk hierbij aan Koningsdag, avondvierdaagse, dodenherdenking enz. Zowel de brassband als de malletband treden ook op als concertband. De twirlsters doen veel meer dan  lopen in de optocht. Bij landelijke wedstrijden haalden ze vele prijzen binnen.

Amor Musae hoopt veel nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen. Sinds het wegvallen van subsidies zijn de giften van de donateurs heel belangrijk voor het in stand houden van de vereniging.  De actie duurt van 18.45 tot 20.00 uur en is goedgekeurd door gemeente Dronten.

Kijk voor informatie op: www.amormusae-swifterbant.nl