Donateursactie Amor Musae op 1 juni

Donateursactie Amor Musae op 1 juni

Op woensdagavond 1 juni houdt Muziekvereniging Amor Musae haar jaarlijkse donateursactie. Ieder jaar wordt een andere wijk aangedaan en deze keer is de wijk Schelpenbuurt en Buiten-/Binnenhof aan de beurt. De malletband en twirlsters lopen een rondje door de wijk en de leden van de brassband komen huis aan huis vragen of men donateur wil worden. Op het speelplein van de Fuikhoren speelt JAM (Jeugdorkest Amor Musae) een paar vrolijke wijsjes.

Amor Musae is al 48 jaar de muziekvereniging in Swifterbant en bestaat momenteel uit ongeveer 80 leden. De vereniging heeft drie afdelingen: de brassband, de malletband en de twirlsters. Bij de evenementen in het dorp is de vereniging meestal van de partij. Denk hierbij aan Koningsdag, avondvierdaagse, dodenherdenking enz. Zowel de brassband als de malletband treden ook op als concertband. De twirlsters doen veel meer dan lopen in de optocht. Bij landelijke wedstrijden haalden ze vele prijzen binnen.

Amor Musae hoopt veel nieuwe donateurs te kunnen verwelkomen. Sinds het wegvallen van subsidies zijn de giften van de donateurs heel belangrijk voor het in stand houden van de vereniging. De actie duurt van 18.45 tot 20.00 uur en is goedgekeurd door gemeente Dronten.

Kijk voor informatie op: www.amormusae-swifterbant.nl

Donateursactie Amor Musae op 1 juni