Dinnershow Amor Musae smaakvolle happening

Dinnershow Amor Musae smaakvolle happening

Op vrijdagavond 12 oktober vond de Dinnershow van Amor Musae plaats in De Hoeksteen. Terwijl de gasten dineerden brachten de muzikanten van Amor Musae een concert. De grote kerkzaal was omgetoverd tot een groot restaurant en er waren bijna honderd gasten die een kaartje hadden gekocht voor deze bijzondere avond, georganiseerd wegens het 50-jarig bestaan van de vereniging. De prijs kon laag worden gehouden dankzij een donatie van Rabobank Flevoland.

Tijdens de maaltijd speelden de malletband en StaMb (starters malletband) en de brassband en JAM( Jong Amor Musae) muziekstukken van allerlei soort. Maar er was niet alleen eten en muziek. De kok Felix (Paul Crijns) gaf toelichting op de gerechten die hij met veel liefde had bereid. Al zwaaiend met de pollepel bracht hij met grappen en grollen de gasten aan het lachen. Hij dacht ook wel de brassband te kunnen dirigeren maar het stuk klonk toch heel anders dan met de echte dirigent. Het keukenpersoneel (twirlsters) onder leiding van de keukenchef (Nellie Zwep) moesten heel hard werken om iedereen van soep en drankjes te voorzien. Het warm en koud buffet (Breet Party Service) vond gretig aftrek en als laatste verrassing kwamen de kok en de keukenchef nog met de ijskar binnen.

Na het laatste muziekstuk kon de vereniging een staande ovatie in ontvangst nemen. Al met al kan Amor Musae terug kijken op een zeer geslaagde avond.