Dinnerconcert Amor Musae mogelijk met steun van Rabobank Flevoland

DINNERSHOW AMOR MUSAE OP 12 OKTOBER IN DE HOEKSTEEN

Om het Dinnerconcert op 12 oktober in De Hoeksteen goed te organiseren heeft Amor Musae een mooi bedrag van het Coöperatiefonds van Rabobank Flevoland ontvangen. De donatie is toegekend omdat het Amor Musae  Dinnerconcert prima past in het thema van het Coöperatiefonds: Verbinding, Food en Duurzaamheid.

Dorpsgenoten kunnen die avond met elkaar genieten van een leuk concert tijdens het nuttigen van een heerlijke viergangenmaaltijd. De voorgerechten en drankjes worden aan tafel geserveerd door de twirl afdeling. Als hoofdgerecht staat een uitgebreid dinerbuffet van Breet Partyservice klaar waar de gasten zelf van kunnen kiezen. Breet werkt met lokale verse gezonde producten. Boerderijwinkel Smit Swifterbant levert dagverse groenten voor de soep.

De muzikanten van Amor Musae zorgen voor de muzikale omlijsting. De brassband en JAM staan onder leiding van Martijn de Lange-Duijster en de Malletband en StaMb worden gedirigeerd door Ciska Terpstra.

Een deskundige kok zal toelichting geven over de gerechten en de muziek.

Het diner begint om 19.00 uur maar vanaf 18.40 uur is de foyer al open. De kaarten voor de hele avond inclusief diner en drankjes kosten slechts € 19,50 pp (kinderen t/m 12 jaar € 10,00 pp).

De kaarten zijn uitsluitend in de voorverkoop te verkrijgen van 17 september t/m 5 oktober bij Alice Winters, Noordsingel 43 op maandag t/m vrijdag tussen 8 en 18 uur.

Kijk op onze website voor het digitaal bestellen van de kaarten en voor de Rabobank actie.

www.amormusae-swifterbant.nl  / amor50jaar@gmail.com