Digi Café in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

In FlevoMeer Bibliotheek  Swifterbant wordt in samenwerking met de ComputerPlusClub  Swifterbant op woensdag 31 mei van 15:30-17:00 uur het tablet, laptop, iPad, smart Phone, etc. café georganiseerd.  Voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van het bezig zijn met en het praten over zijn of haar tablet.

Wat is leuker dan met elkaar tips uit te wisselen, leuke trucjes die jezelf ontdekt hebt te delen of “problemen” op te lossen. Samen met andere tabletbezitters kunt u leuke apps ontdekken en ervaringen uitwisselen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan alle instellingen die wij met u kunnen doorlopen. Kortom, het nuttige met het aangename verenigen.

De Digi Café ’s zijn laagdrempelig en een ontmoetingsplaats voor de beginnende èn gevorderde tabletbezitters, lid of geen lid van bibliotheek of computerclub. Vanuit de computerplusclub is er iemand aanwezig die uw vragen kan beantwoorden of u een stukje op weg kan helpen. Er wordt tijdens het Digi Café géén cursus gegeven.

U kunt gewoon binnenlopen. Koffie en thee staat voor u klaar!

De Digi Café ‘s worden elke laatste woensdag van de maand gehouden in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant. In de maanden mei en juni kunt u terecht voor uw vragen over het gebruik van E-book! Vanaf september weer voor al uw digitale vragen .