Denderende donderdagavond Meerpaaldagen

De organisatie van de Meerpaaldagen raadt iedere feestganger in de regio aan om vrijdag 14 augustus vrij te nemen. De donderdagavond ervoor belooft een denderende feestavond in Dronten te worden die je niet wilt missen. Met mooie namen als The Kik en Chimney Fire, maken zij de toevoeging van The Dirty Daddies aan het muziekprogramma bekend.

Met nog amper drie maanden te gaan, roept de band zelf al: ‘Moeders en dochters wees gewaarschuwd, The Dirty Daddies are coming to Dronten!’ Met opvallende optredens op Concert at Sea en Zwarte Cross zijn zij zelf uitgegroeid tot een festivalact die publiek trekt. Een geheel in wit getooid zevenkoppige band die hits laat razen over De Rede.

Chimney Fire
De voorzitter van ProDronten, de organisatie van de Meerpaaldagen, zag de band zelf live spelen. Onder de indruk van het spektakel zorgde hij ervoor dat The Dirty Daddies meteen werden geboekt voor het feest in Dronten. En na het succes van vorig jaar komt Chimney Fire weer terug en mag het feestvuur aanwakkeren. De legendarische polderpand stond vanaf 30 jaar geleden op menig schuurfeest. Niet alleen in Dronten, maar in de hele regio. Zij dragen het stokje vervolgens over aan The Kik. Deze band brengt muziek zoals The Beatles, maar dan Nederlandstalig en met humor. The Dirty Daddies zullen de avond denderend afsluiten.

Driedaagse
Donderdag 13 augustus is de openingsavond van het gratis driedaagse festival. De Meerpaaldagen gaan de vierentwintigste editie in. Naast het muziekprogramma zijn er op vrijdag en zaterdag activiteiten voor jong en oud in het hele centrum van Dronten. Bovendien is er een braderie, het 24 uur paalzitten en op de slotdag het JMC Stratenfestival.