De Meerpaal Academie start met nieuwe muzieklessen in Swifterbant

De Meerpaal Academie start met nieuwe muzieklessen in Swifterbant

Vanaf september start De Meerpaal Academie in Swifterbant met nieuwe muzieklessen voor kinderen. Onder de vrolijke leiding van meester Wim van Lenthe start de korte cursus Kleutermuziek voor kinderen uit groep 1 en 2 en de jaarcursus Op avontuur door Notenland voor kinderen uit groep 3 en 4.

De korte cursus Kleutermuziek vindt wekelijks plaats op vrijdagmiddag van 14.00 tot 14.30 uur. De cursus van 10 lessen start vanaf 5 oktober 2018. In deze laagdrempelige cursus gaat meester Wim aan de slag met jonge muzikanten in de dop door te zingen, te spelen, te bewegen en muziek te maken op eenvoudige instrumenten. Plezier maken staat voorop!

Op avontuur door Notenland

Met de cursus ‘Op avontuur door Notenland’ worden kinderen uit groep 3 en 4 iedere vrijdag tussen 14.40 en 15.40 uur muzikaal uitgedaagd. In deze basiscursus muziek leren kinderen over alle elementen waar muziek uit bestaat, zoals klank, toonhoogte en ritme. Er wordt gezongen, geklapt en gespeeld op diverse instrumenten. Ook leren de kinderen noten en ritmes lezen en maken ze kennis met diverse muziekinstrumenten. De cursus start vanaf 7 september 2018. Beide cursussen starten alleen bij voldoende aanmeldingen.

Open Lesweek

Tijdens de Open Lesweek van 17 tot en met 21 september staan alle deuren van De Meerpaal Academie open in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Op 21 september kunt u gratis en vrijblijvend een kijkje komen nemen bij de lessen in Swifterbant. Meer informatie over de cursussen en de open lesweek is te vinden op: www.meerpaal.nl