De laatste papieren Swifterbanter …

Helaas, en met pijn in ons hart. Deze week ligt de laatste Swifterbanter die wij – Uitgeverij PrintOnMedia – bij u op de mat. Na u ruim twee jaar van allerlei dorpsnieuws te hebben voorzien, hebben we helaas moeten besluiten er mee te stoppen. Althans, met de papieren uitgave, via de website blijven we u van nieuwtjes en lezenswaardigheden over het leuke dorp Swifterbant voorzien.

In oktober 2016 werd begonnen met de uitgave zoals die er nu uitziet, een A3 tabloid full color krant. In samenwerking met WVE, Dorpsbelangen, Swift64 en Swift Omni werd zo De Swifterbanter nieuw leven ingeblazen. Maar toch blijkt het na ruim twee hele leuke jaren en een trouwe samenwerking met de adverteerders die het mogelijk hebben gemaakt om de krant uit te geven, budgettair niet haalbaar om de uitgave voort te zetten. We zullen De Swifterbanter in onze organisatie missen, ze maakte deel uit van ons dagelijks leven. Reden temeer om onze aandacht op de digitale uitgave te richten.

Digitaal

Want ook al verdwijnt de huidige papieren uitgave, u hoeft niet verstoken te blijven van het nieuws. Via deswifterbanter.nl kunt u volledig op de hoogte blijven. En ook op Facebook zullen we de nieuwsproductie voortzetten.

Overigens is het nog geen definitief einde van de krant, want er wordt nog onderzocht of er andere mogelijkheden zijn om de krant – wellicht in een andere vorm – toch uit te blijven geven. Dit zou kunnen in een ander model, zwart/wit of in samenwerking met een andere krant waar dan een Swifterbant-editie in wordt opgenomen. Op dit moment is daar echter nog niets met zekerheid over te zeggen. En mocht iemand een idee hebben om de krant te blijven uitgeven (bijvoorbeeld door vrijwilligers, of misschien een zelfstandige ondernemer), dan is dat bespreekbaar, u kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedankt

Tevens willen wij alle bedrijven waar wij in de afgelopen jaren fijn mee hebben samengewerkt bedanken voor hun vertrouwen en het adverteren in De Swifterbanter. Een grote pluim ook aan de mensen die ons van content hebben voorzien en … blijf vooral uw nieuws aanleveren voor de online nieuwspagina van deswifterbanter.nl

Tot slot danken we alle lezers, we hopen in ieder geval dat u de afgelopen jaren van onze uitgave genoten heeft.

PrintOnMedia – Martijn Horich en medewerkers.