De Koningsspelen komen er weer aan

De Koningsspelen komen er weer aan

Op vrijdag 22 april 2016 is het weer zo ver! Dan worden de Koningsspelen 2016 gehouden voor alle basisscholen in de gemeente Dronten. In Biddinghuizen en Swifterbant zullen de scholen in samenwerking met de buurtsportcoach en sportaanbieders weer hun eigen Koningsspelen organiseren. In Dronten wordt dit centraal op de sportvelden aan de Educalaan gedaan.

Voor de Koningsspelen in Dronten is de inschrijving al een aantal weken open. Voor scholen die zich nog niet hebben ingeschreven kan dit nog tot en met 31 januari a.s. De meeste basisscholen in de gemeente doen ook mee met het Koningsontbijt. Ze beginnen deze dag door lekker met z’n allen te ontbijten op school. De inschrijving voor het ontbijt vindt plaats via de website van de nationale Koningsspelen. Dit staat los van de aanmelding voor de Koningsspelen in Dronten.

Aanmelden voor de Koningsspelen kan gedaan worden door een mailtje te sturen naar markmulder@sportindronten.nl onder vermelding van het aantal leerlingen per groep die deelneemt. Ondanks dat de inschrijving nog open is, lijkt het er op dat er ook dit jaar een groot aantal leerlingen mee gaat doen met deze sportieve, feestelijke en gezellige dag.